Beleidsadviseur HR (WTF 0,8 )

Solliciteer nu

Beleidsadviseur HR (WTF 0,8 )

Wil jij een sleutelrol spelen in onze organisatie en bijdragen aan onze missie om kwalitatief hoogwaardig en ondersteunend HR-beleid in het onderwijs te bevorderen?

Part-time · KPOA

SKOSS - KPOA is volop in ontwikkeling..

Bij SKOSS-KPOA bevinden we ons in een boeiende fase van groei en vooruitgang, waarbij we sturen op een fusie tussen onze organisaties. Op dit moment zijn we op zoek naar een ervaren en gedreven professional om ons team te versterken in de rol van Beleidsadviseur HR voor 0,8 fte (32 uur).

De functie

Als Beleidsadviseur HR krijg je de kans om een cruciale bijdrage te leveren vanuit ons dynamische kantoor in Amersfoort. In samenwerking met jouw gepassioneerde HR-collega's ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van ons HR-beleid. Jij staat aan het roer van strategische beleidsvorming en -advies, met bijzondere aandacht voor het selecteren van nieuw talent. Daarnaast neem je de leiding in het beheren van onze flexibele pool van medewerkers. Je zult je ook richten op het ontwerpen van strategieën om het lerarentekort aan te pakken, en het stimuleren van loopbaanontwikkeling voor onze gewaardeerde medewerkers staat hoog op de agenda.

Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met jouw collega's en schoolleiders van onze SKOSS-KPOA scholen waarbij je projecten en werkgroepen coördineert die binnen dit beleidsterrein vallen.

Wat wij zoeken

Voor deze functie vragen wij het volgende:

  • Een ervaren HR-professional, bij voorkeur met ervaring in het primair onderwijs.
  • Een diepgaande kennis van HR en een goed begrip van relevante HR-wet- en regelgeving.
  • Het vermogen om informatie en inzichten om te zetten in advies, plannen en het beoordelen van de financiële en beleidsmatige gevolgen die daaruit voortvloeien.
  • Innovatieve en creatieve capaciteiten.
  • Een academisch of HBO werk- en denkniveau.

Wat wij bieden

Bij SKOSS-KPOA bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder bedrijfsfitness en een cultuurabonnement. Deze uitdagende functie voor 0,8 fte (32 uur) valt in schaal 11 volgens de CAO voor het primair onderwijs. We streven ernaar om deze positie uiterlijk op 1 januari 2024 in te vullen.

Wil jij een sleutelrol spelen in onze organisatie en bijdragen aan onze missie om kwalitatief hoogwaardig en ondersteunend HR-beleid in het onderwijs te bevorderen? Wacht dan niet langer en solliciteer nu om deel uit te maken van ons inspirerende team!

De sluitingsdatum van de vacature staat op 24 september 2023. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Carmen van Liempt, Hoofd Personeel en Onderwijs, via 033-2570645.

We plannen de eerste ronde van gesprekken op 3 oktober 2023, na 14:00 uur. 

Solliciteren kan met simpelweg 1 druk op de knop: