Directeur Bestuursbureau (WTF 0,8 )

Solliciteer nu

Directeur Bestuursbureau (WTF 0,8 )

Wil je werken in een omgeving waar je een maatschappelijke bijdrage levert?

Part-time 

SKOSS - KPOA is volop in ontwikkeling..

Bij SKOSS - KPOA zijn we volop in ontwikkeling en werken we toe naar een fusie tussen onze organisaties. We zoeken per direct een enthousiaste en gedreven kandidaat voor de functie van Directeur Bestuursbureau (bedrijfsvoering) voor 0,8 fte.

De functie

Als Directeur Bestuursbureau speel je een sleutelrol op ons hoofdkantoor in Amersfoort. Samen met je collega-directeur ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van onze organisatie. Je gaat je bezighouden met strategische beleidsvorming en -advisering namens het College van Bestuur, waarbij je een dialoog aangaat met belanghebbenden en innovatieve ideeën aandraagt voor de ontwikkeling en vernieuwing van onze processen. Je vertaalt strategische doelen naar concrete beleidskaders, houdt toezicht op de juridische aspecten en zorgt ervoor dat het beleid op een participatieve manier wordt vastgesteld. Daarnaast ben je betrokken bij projecten, geef je advies aan het College van Bestuur en vertegenwoordig je onze organisatie in externe overleggen. Kortom, een uitdagende en veelzijdige rol waarin je jouw leiderschaps- en strategische vaardigheden kunt benutten.

Je hebt de kans om onze bedrijfsvoering verder te optimaliseren en de samenwerking met scholen en strategische partners te versterken. Je geeft leiding aan een team van administratieve- en stafmedewerkers en bent verantwoordelijk voor het opstellen van meerjarenbeleidsplannen, begrotingen en jaarverslagen. Daarnaast draag je zorg voor personeelsmanagement en professionalisering van medewerkers.

Klik hier voor een volledige functieomschrijving.

Wat wij zoeken

Voor deze functie vragen wij het volgende:

  • Je hebt een masterdiploma in bedrijfskunde met een juridische achtergrond of in bestuurskunde met een bedrijfskundige achtergrond.
  • Je hebt ruime ervaring in het leidinggeven aan professionals.
  • Je beschikt over brede kennis van bedrijfsvoering en administratieve processen.
  • Je hebt inzicht in relevante wet- en regelgeving binnen het onderwijsgebied en de beleidsdomeinen.
  • Je hebt vaardigheden in het coördineren, plannen en organiseren van diverse werkzaamheden, zowel binnen als buiten het bestuursbureau.
  • Je kunt goed omgaan met tegengestelde belangen en weet draagvlak te creëren voor nieuwe ideeën en concepten.
  • Je bent in staat om standpunten en nieuwe ideeën te ontwikkelen, uit te dragen en te verdedigen.

Wat wij bieden

Bij SKOSS - KPOA bieden we goede arbeidsvoorwaarden, waaronder bedrijfsfitness en een cultuurabonnement. Deze vacature is voor 0,8 fte en valt in schaal 14 volgens de cao voor het primair onderwijs. We streven ernaar om de functie uiterlijk op 1 januari 2024 te vervullen.

Wil jij een belangrijke rol spelen in onze organisatie en bijdragen aan ons streven naar excellente bedrijfsvoering in het onderwijs? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons inspirerende team!

De Werving & Selectie omtrent deze vacature geschiedt via Public Spirit:

https://www.publicspirit.nl/2023/09/directeur-bestuursbureau-3336/