Open Sollicitatie (WTF 0,2 - 1,0)

Solliciteer nu

Open Sollicitatie   (WTF 0,2 - 1,0)

Klaar voor een (volgende) stap in het basisonderwijs? We maken graag kennis! 

Full-time / Part-time · SKOSS

Heb jij je PABO diploma op zak, ben je op zoek naar een (LIO)stageplek? Of overweeg je een carriere switch te maken richting het Primair Onderwijs? Het maakt niet uit welke verandering je zoekt - wij nodigen je graag uit om met ons kennis te komen maken en samen de mogelijkheden te verkennen. Daarnaast zoeken we af en toe schoolleiders, IB'ers, onderwijsassistenten en administratief medewerkers.

SKOSS

Aan de Stichting Katholiek Onderwijs Soest-Soesterberg (SKOSS) zijn de volgende 6 basisscholen verbonden: De Achtbaan, RK Daltonschool De Driesprong, St. Carolusschool, Ludgerusschool, RK Montessorischool en De Wegwijzer. Bij elkaar hebben wij ongeveer 1300 leerlingen en 140 personeelsleden.

SKOSS biedt een veilige en uitdagende leer- en werkomgeving voor leerlingen en professionals. Er is ruimte voor ontmoeting en iedereen wordt uitgedaagd om samen te werken aan een omgeving waarin iedereen zichzelf mag zijn en de ruimte krijgt om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Binnen ons onderwijs richten we ons op een optimale voorbereiding van het kind voor de maatschappij rekening houdend met zijn talenten en mogelijkheden.

SKOSS geeft op een eigentijdse invulling van de katholieke identiteit. Op onze scholen ontmoeten mensen met verschillende achtergronden elkaar. Het voeren van de dialoog over elkaars opvattingen en identiteit, geven zichtbaar inhoud aan burgerschapsvorming en de rol van religie.

Onze kernwaarden als basis voor samen leren en werken zijn vertrouwen, verbinden, vernieuwen en vakmanschap!

Wat wij bieden

Je krijgt bij ons een afwisselende baan in een prettig team met bevlogen en deskundige collega’s. Jij bepaalt zelf de omvang van je aanstelling. Een vaste aanstelling bij indiensttreding is bespreekbaar. Voor leerkrachten bedraagt het salaris maximaal €3.910 of €4.228 bruto per maand (salarisschaal L10 of L11 van de CAO PO 2018-2019 bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring

Interesse?

Bij SKOSS houden we van persoonlijk contact. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Linda Lempke, Werving & Selectie adviseur, via 06- 40560156. Solliciteren kan met simpelweg 1 druk op de knop:

Kom jij ons versterken?