Teamleider / Adjunct directeur (WTF 0,6)

Solliciteer nu

Teamleider / Adjunct directeur onderbouw of middenbouw (WTF 0,6)

Wil jij werken in een sector waarin je echt het verschil kunt maken? 

Waar vakmanschap, verbinden en vertrouwen centraal staan? 

Full-time / Part-time · SKOSS

Voor Katholieke basisschool De Marke in Amersfoort Vathorst zoeken wij ervaren, energieke en daadkrachtige teamleider (WTF 0,6)

Bij De Marke, een dynamische en groeiende Katholieke basisschool in Amersfoort, zijn we op zoek naar een inspirerende en energieke teamleider. In deze rol maak je deel uit van het managementteam en werk je samen met de schoolleider, twee andere teamleiders en de School Business Manager. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de school en zorgen jullie voor een focus op kwalitatief, hoogwaardig onderwijs.

De Marke biedt met een gemotiveerd team van ongeveer 60 medewerkers dagelijks goed en passend onderwijs aan ruim 750 leerlingen. In ons moderne gebouw combineren we elementen uit zowel de traditionele als de vernieuwende onderwijsstromingen. We werken vanuit "De Bedoeling", waarbij we kinderen stimuleren het beste uit zichzelf te halen en een bijdrage te leveren aan de samenleving. Als teamleider draag je bij aan het vormgeven van deze visie en zorg je ervoor dat deze wordt vertaald naar de concrete lespraktijk.

Wat wij vragen

Als Teamleider bij De Marke ben je verantwoordelijk voor:

  • Dagelijkse leiding: Samen met het managementteam geef je leiding aan de school en zorg je dat de doelstellingen worden behaald. Je bewaakt de voortgang van processen en stimuleert collega's om samen te werken en De Bedoeling in de praktijk te brengen.
  • Professionele ontwikkeling: Je bevordert een professioneel lerende en onderzoekende cultuur binnen de school. Je hebt oog voor de ontwikkeling en het leren van leerlingen, de professionele rol van leerkrachten en de dialoog met de omgeving. Je geeft vorm aan de schoolorganisatie op basis van onderwijsdoelen en -methodieken.
  • Samenwerking met ouders: Je legt gemakkelijk verbinding met ouders en werkt samen als educatieve partners. Je bent benaderbaar, zichtbaar en hebt affiniteit met de wijk en de leerling- en ouderpopulatie.
  • Leiderschap en communicatie: Je inspireert en motiveert collega's om het beste van zichzelf te geven. Je communiceert transparant, open en helder en geeft constructieve feedback. Daarnaast durf je kritisch naar jezelf en anderen te kijken en ben je in staat om besluiten te nemen.

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring in een leidinggevende rol binnen het onderwijs.
  • Je hebt een positieve, pragmatische en empathische houding en weet collega's in beweging te brengen.
  • Je kunt prioriteiten stellen en handelt daadkrachtig.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kunt constructieve feedback geven en ontvangen.
  • Je bent in staat om samen te werken met ouders en externe partners.

Wat wij bieden

Een aantrekkelijke en uitdagende functie in een verder te ontwikkelen, hecht en betrokken team. De onderlinge samenwerking en ondersteuning binnen KPOA draagt bij aan je werkplezier. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en staat tot je beschikking. Het betreft een functie voor 0,6 FTE in schaal A11 conform de cao voor het primair onderwijs.

Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bijvoorbeeld bedrijfsfitness en een cultuur abonnement. Het voornemen is om de vacature per 01-09-2023 of z.s.m. daarna in te vullen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Tatiana de Graaff, schoolleider via 033-2530343

Interesse?

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij wilt werken bij onze school.

Solliciteren kan met simpelweg 1 druk op de knop:

Kom jij ons versterken?